Short Story

Tropikariet är ett oerhört uppskattat besöksmål i Nordvästra Skåne (högst besökarantal av icke skattefinansierade verksamheter i HBG) och är nr 1 på Tripadvisors alla utflyktsmål i Skåne. Nu är Tropikariet i kris pga Corona och vi ber er alla att stötta, köpa årskort eller engagera er. Dela denna kampanj eller stötta. Varje krona räknas. Tillsammans är vi starka, tack!

Kris på Tropikariet i Helsingborg – Rädda Tropikariet

by Maria Bengtsson

  • 211,171$

    Funding Goal
  • 429$

    Funds Raised
  • 0

    Days to go
Raised Percent :
0.20%
Minimum amount is $1 Maximum amount is $10000
   Pledges processed in Euros €
Helsingborg, Sweden

Tropikariet i Helsingborg har under Coronakrisen tappat över 90% av sina besökare och är nu på väg mot en katastrof. Man har varslat och korttids permitterat så mycket man kan av sin fantastiska personal och ägaren Magnus, arbetar 7 Dagar i veckan utan lön sedan några veckor tillbaka.

Trots dessa åtgärder så har Tropikariet drygt 500 000 kr i månaden i fasta kostnader i formen av hyra, mat, foder till djuren, veterinärkostnader osv. 

Med den bakgrunden är det inte svårt att räkna ut att Tropikariet rusar mot en konkurs om de inte vänder snart.

Jag vet att Tropikariet är ett oerhört uppskattat besöksmål i Nordvästra Skåne (högst besökarantal av icke skattefinansierade verksamheter i HBG) och är nr 1 in Tripadvisors alla utflyktsmål i Skåne. 

Vill vi ha kvar detta fantastiska ställe behöver vi hjälpa dem att överleva tills det vänder igen. Vad kan vi då göra för att hjälpa Tropikariet? Nedan finns tre utmärkta alternativ förutom att stötta direkt här i denna crowdfunding.

1.  Tropikariet, det är tryggt och personalen har gjort allt de kan för att du som besökare kan vara trygg i dessa tider.

2. Om du inte kan/vill besöka Tropikariet bara nu så kan du köpa årskort. (295 kr för 3-12 år och 595 kr Vuxna). För att köpa detta så Swishar du til 0709-28 95 59 och skriver Årskort SAMT namnet på den som skall ha årskortet. Du måste lägga till ett mail till info@tropikariet.com där du skriver Namn – Födelsedata (6 Siffror) – mailadress til den som skall ha årskortet. Ni kan sen hämta ut årskortet i kassan på Tropikariet när det passar er.

3. Swisha valfritt belopp till 0709-28 95 59, inget belopp är för litet, allt räknas och behövs. 

Är du Företagare och vill ingå ett sponsorskap eller donera valfri summa så kontakta ägaren Magnus direkt på 0709- 28 95 59.

Vill vi ha kvar detta fantastiska ställe är det dags att agera NU annars kommer det inte finnas möjlighet att lära sig om exotiska djur och deras livsmiljö. 

Mycket tacksam om du vill dela detta till Dina Vänner!

Med vänlig hälsning,

Maria Bengtsson, frivillig Arbetare

 

Rewards

11$

Du får ett omnämnande

April, 2020

Estimated Delivery
10 backers

32$

Årskort för 3-12 år. 295kr

May, 2020

Estimated Delivery
7 backers

63$

Årskort vuxen. 595kr

May, 2020

Estimated Delivery
1 backers

528$

Sponsring

May, 2020

Estimated Delivery
0 backers

1,056$

Storsponsring

May, 2020

Estimated Delivery
0 backers