Short Story

Catch & Relax erbjuder guidade fisketurer och båtturer både i Stockholms skärgård och Mälaren till både privatpersoner och företag året runt. På grund av Corona har vi tyvärr sett att bokningarna av våra annars så populära fisketurer helt tvärstannat. Vi provar att på detta sätt, engagera dig, att stötta oss och som tack får du ett presentkort för en kommande fisketur när väl Corona släpper.

Bli vår supporter för framtida fisketurer och äventyr i Stockholms Skärgård. Tillsammans är vi starka! 💚

 

Catch&Relax Sport Fishing Guide

by Helen Wejkner Lundgren

  • 96,854$

    Funding Goal
  • 16$

    Funds Raised
  • 0

    Days to go
Raised Percent :
0.02%
Minimum amount is $164 Maximum amount is $5000
   Pledges processed in Euros €
Vaxholm, Sweden

Stockholms Skärgården – så nära staden men så långt bort i sinnet. Sol, vind och vatten – ett sätt att koppla av, ett sätt att leva, ett sätt att vara och njuta. Detta vill vi förmedla! Vi själva är skärgårdsbor sedan 20 år och när vi startade Catch & Relax 2005 ville vi att våra gäster skulle få uppleva det vi upplever varje dag. Vårt motto är att våra gäster skall få uppleva skärgården på nära håll, upplevelser lite utöver det vanliga!

Catch & Relax erbjuder guidade fisketurer och båtturer både i Stockholms skärgård och Mälaren till både privatpersoner och företag året runt.

Vårt motto är att skapa minnen och ge våra kunder extraordinära naturäventyr lite utöver det vanliga.

Att fiska i Skärgården innebär mycket mer än att bara själva fisket. Vi lägger det helt på er nivå och vi ser till att ni får den rätta utrustningen. Fiske är en underbar aktivitet som ska vara en trevlig stund för inspiration, eftertanke och fylld av adrenalinkickar. Sportfiske är en aktivitet som samlar människor och skapar relationer och suddar ut hirarkier.

Vi fiskar främst gädda och abborre, speciellt under den varmare perioden. Under den kallar delen av året när vattnet är under 11 grader även havsöring. Främst är metoden spinnfiske men vi erbjuder även flugfiske från båt.

De båtar vi använder är uteslutande amerikanska sportfiskebåtar för hög komfort och storlek, se gärna https://www.catchrelax.se/vara-batar

Viktigt för säkerhet vid fisket är gott om plats. Storleken ger oss också möjlighet till att ha lite extra utrustning med oss.

Vi hjälper till att sy ihop våra kunders hela arramanget tack vare ett mycket stort kontaktnät av lämpliga samarbetspartners. Företagen erbjuds upplevelser från en halvdags tur till flerdagars upplevelse ute i Stockholms Skärgård. Ibland är det med den egna personalen eller med kunder. Familjer och kompisgäng vill ofta ha en trevlig och kul dag med fiske. Kanske avsluta dagen med en middag på en klipphäll eller någon trevlig skärgårdskrog.

Många av våra samarbetsföretag är andra småföretag i Stockholms skärgård och Mälaren. Vi tar kunder, privat och företag, till många av dessa platser dagligen och genom vårt arbete bidrar vi till att hålla skärgården levande även under vår och höst.

Med denna kampanj vill vi ta ut fler supportrar i Stockholms skärgård för att ge ännu fler gäster möjlighet att utforska vår extraordinära natur med sina 30.000 öar.

Välkommen till vår värld!

https://www.facebook.com/catchrelax/

Rewards

16$

Allt stöd uppskattas. Om du inte vill köpa en fiskedag, kan detta stöd användas som tillgodo på en fisketur senare.

May, 2020

Estimated Delivery
1 backers

173$

En heldagsfisketur för 1 person (giltigt hela 2021)

June, 2020

Estimated Delivery
0 backers

1,732$

En heldagsfisketur för 11 personer, exempelvis för ditt företag (giltigt hela 2021)

June, 2020

Estimated Delivery
0 backers
Name Donate Amount Date
Anonymous 16$ April 14, 2020